header-img_2 header-img4 header-img5

Reünie

Beste oud-leerlingen van de St. Martinusschool,

Op zaterdag 5 juli 2014 organiseren wij een reünie voor oud-leerlingen.

Zoals u misschien al wel gehoord of gelezen heeft gaat de St. Martinusschool in Loerbeek sluiten. Dit is natuurlijk heel jammer van het prachtige basisschool, maar helaas is het niet anders. We  willen  het sluiten van de school dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Door middel van een reünie willen wij met alle oud-leerlingen herinneringen ophalen en zorgen voor een feestelijke afsluiting.

Een reünie is pas echt een succes als er zo veel mogelijk oud-klasgenoten zijn. Geef dit bericht daarom ook aan elkaar door, bijvoorbeeld via social media. Weet u nog (e-mail)adressen van oud klasgenoten laat het ons dan weten.

De reünie  zal plaats vinden op de St. Martinusschool.  Er zijn geen kosten aan verbonden, maar we vragen op de dag zelf wel een vrijwillige bijdrage.

U kunt zich aanmelden voor  1 april 2014, door de volgende gegevens per mail of schriftelijk naar de St. Martinusschool op te sturen:

Naam:                                                                                                                                                               M/V
Meisjesnaam:
Adres:
Woonplaats:
Telefoon:
Geboortedatum:
Wanneer heeft u op de St. Martinusschool gezeten:

Oude foto’s en/of leuke verhalen voor in het (foto)boek zijn zeer welkom. We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

De reüniecommissie